mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hallo mums!

Gisteren heb ik heel de dag gewerkt aan een make-over voor 8 mama's!  Het was weer een leuke dag! Veel mama's weten het niet meer zo goed na het krijgen van een baby.  Hun lichaam is niet meer hetzelfde als daarvoor en sommige mama's hebben het hier lastig mee.  Wat begrijpelijk is.  Maar dat wil niet zeggen dat je je moet verstoppen achter die te grote tenten van boven of onderstuks.  Integendeel!  Voor alles is er een oplossing.  Hebben jullie het er lastig mee de juiste looks te vinden tijdens of na je zwangerschap en je kan wat hulp gebruiken?  Jullie kunnen mij steeds inhuren voor persoonlijk advies. ;-) Vandaag krijg ik bezoek van vrienden die een hapje komen eten.  Ik doe niets liever dan op zondagochtend inkopen te gaan doen en dan aan het koken te gaan. Vandaag maak ik Thaise mosseltjes met verse frietjes :-) Het is zo'n mooi weer, dat ik met HC naar de winkel wandel. No make up en a bad hair day moeten kunnen ;-)

Dit is onze OOTD!  Frengels en een jeans shirt- dress doen het vandaag voor mij! Het zijn ook deze winter items die niet kunnen ontbreken in je winter garderobe. Heel mijn look is van bij BOBO TREMELO.  De nieuwe collecties zijn binnen en er zitten echt leuke dingen tussen! Jeans shirt-dress en sandalen zijn nog van de zomercollecties.  Bril is van Tom Ford.  Hc is vandaag gekleed in een Dior polo shirt en een Zara short.  Zijn loafers zijn van GAP kids.   Ook al is hij nog zo jong, hij is gek op accessoires.  Zijn brillen en hoofddeksels zijn een must als hij mee op pad gaat.  Deze heeft hij zelf gekozen in de PRIMARK.  Daar kan je zeer goedkoop brillen vinden, hij doet ze toch steeds kwijt of gaat erop zitten.  Dus een pijnlijke zaak als ze verdwijnen of stuk zijn is het niet.  Dat is een trekje dat hij duidelijk van zijn papa heeft geërfd ;-)  Nu ga ik wel in bikini in de tuin liggen en wachten op mijn gasten :-)

IMG_3791IMG_3760IMG_3786IMG_3764IMG_3768IMG_3777IMG_3796

Love Mum Griet

Lifestyle: Week van de borstvoeding

Healthy snacks for kids and mum

0