mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Hc gaat naar school

Hello lieve mums,  Wat vliegt de tijd toch!  Dit jaar gaat mijn jongste zoon Henri-Constant voor het eerst naar school!  Ik kan het gewoon niet geloven.  Mijn kleine jongen is groot aan het worden.  Ik ben wel al volop bezig met het samenstellen van zijn boekentas.  Wat niet mag ontbreken in een kinderboekentas is oa. een brooddoos, koekjesdoos en een drinkfles. Er bestaan natuurlijk verschillende soorten, kleuren en al dan niet van hun favoriete helden.  Maar ik ga voor een meer persoonlijke touch!  Ik heb een super leuke website gevonden die ik graag met jullie mama's wil delen.  Hier kan je alles vinden en personaliseren met een foto van je kleintje!  Je eigen kleuren, prints enz. kiezen.  Dat heb ik dus gedaan.  Zo raken zijn spullen nooit gewisseld.  En geef nu toe, het is toch best schattig.

Hi dear mums – it’s unbelievable how time flies! This year my youngest son Henri-Constant will go to school for the first time! I still can’t believe it. My little boy is growing up. I am already busy preparing his satchel. What you definitely need to put in there is a bread box, a cookie box and a canteen. There are various kinds of all of these available in different colours – some of them with their favourite heroes. But I prefer to choose for the personal touch! Actually I found a really great website that I would like to share with all of you. On this website you can find everything and personalise it with a photo of your little treasure! Choose your own colours, prints, etc. That’s what I did. That way his stuff will never swapped accidentally. And on top of this it is very cute, isn’t it? Anyway, I don’t have to worry about his cookie box and canteen anymore. Now I still need to find a nice satchel .

 Check it out! 

http://www.babygoodies.be/

IMG_3818 IMG_3821 IMG_3842 IMG_3837

Love Mum Griet

Fashion: OOTD HC

Zomerrubriek: SUMMER MUM Lobke Gielkens

0