mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: OOTD HC

     Hello Mums, Vandaag gaat het weer een heerlijke zomerse dag worden!  Los daarvan komt mijn lievelings seizoen eraan.  Ik kijk er zo naar uit! Eerst en vooral omdat de nieuwe wintercollectie volop aan het binnenkomen is en omdat ik meer een herfst persoon ben dan een zomer.  Toen ik in New York zat heb ik enkele leuke kinderwinkels ontdekt.  Oa www.YOYANYC.com  is zo'n verborgen pareltje!  Hier komen trouwens veel sterren shoppen voor hun kids.  Het winkeltje kan je terug vinden op 636 HUDSON STREET NYC 10014 2 bloks van het Gansevoort Meatpacking.  Ze hebben hier leuke merkjes van NUNUNU tot deze leuke shirts van MOLO!  Wat zijn deze prachtig!  Ik heb voor HC deze leuke stoere leeuw meegebracht!  Hij is er helemaal wild van. De prints zijn levensecht. Dat maakt het voor mij zo speciaal. Zijn broek heb ik toevallig bij HEMA gekocht.  Deze zag er zo comfi uit om in te spelen.  Er zit veel stretch in dus hij kan kruipen en klauteren naar hartenlust. Zijn schoenen heb ik in de Hamptons bij Ralph Lauren gekocht. Een lekkere stoere army print. Deze kan je moeiteloos onder verschillende looks combineren.

Hello Mums, my favorite seasons is coming up. Firstly, because the new winter collections are coming in the shops and 2th because I'm more a autumn person. But first, we can still enjoy some great summer weather today. When I was in New York last week, I discovered some nice children's shops. www.YOYANYC.com is such a cute shop! You can find the shop at 636 Hudson Street NYC 10014 two blocks from the Gansevoort Meatpacking. They have some nice brands such as NUNUNU and this nice shirts from MOLO! The prints are so cool!  I got this great shirt for HC!  He's totally in love with his shirt. His pants I accidentally bought at HEMA. They looked so comfi. His shoes I bought in the Hamptons at Ralph Lauren store. I love a subtle army print.

IMG_3849IMG_3866IMG_3870IMG_3867IMG_3847

Love Mum Griet

Week van de borstvoeding! Kolven ...

Lifestyle: Hc gaat naar school

0