mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Sporty saturday Girls VS Boys

Sneakers zijn deze winter niet uit het straatbeeld weg te denken.  Mooie jurkjes met daaronder een stoere sneaker voor mama en dochter of papa en zoon beide gekleed met een stoere sneaker of loafer eronder gecombineerd.  Alles kan!  Ik heb enkele leuke sneakers & loafers uitgezocht die zeker op mijn wishlist staan voor mijn kids.

Sneakers are this winter a true must have for kids and fashionmums! Style you're girls in beautiful dresses and pimp the look with a fashion sneaker.  Also a true fashion look for you moms! Also for Father and son.  Both dressed up and pimp again the look with a sneakers or loafers. Everything is possible! I picked out some nice sneakers and loafers which definitely are on my wishlist for my kids .

20150802-5

  1. Sneakers: DOLCE & GABBANA 294,-  2. Skaters: Little Marc Jacobs 105,-  2. 10IS 93,78,-  4. Sneaker: Adidas Star Wars 59,50,-  5. Converse: 54,95,- 6. Loafers: Blue Denim Stella MCCartney 141,-

Love Mum Griet

Lifestyle: Zwemmen

Week van de borstvoeding! Kolven ...

0