mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mum Of The World bestaat 1 jaar!!

Hallo Mums!  Vandaag is het best een speciale dag voor mij.  Iets meer dan en jaar kwam ik erbij een blog op te starten voor mama's die van het leven houden.  Voor mama's die zich in 1000 stukken willen delen om toch alles zo goed mogelijk te doen.  Voor mama's die dezelfde passies als mij delen of er misschien wel voor openstaan.  Op 11 augustus 2014 was het dan zover.  ik poste mijn eerste blog op Mum Of The World! Vandaag bestaat Mum Of The World exact 1 jaar!  Ik ben ondertussen full time bezig met mijn blog.  Mijn eigen ervaringen als mama neer te pennen, maar ook over nieuwigheden die ik ontdek en graag met jullie deel.  Als jullie mijn blog al een tijdje volgen dan weten jullie ook dat het een heel avontuur was.  Eerst was ik Mum Of The World opgestart samen met Sarah.  We zijn beide mama's met dezelfde passies en dromen.  Maar na 2 maanden stond ik er alleen voor.  Ik heb heel veel snel moeten leren, Sarah was een ervaren blogster en ik was een piepkuiken tegenover haar.  Nu doe ik alles zelf en ben hier full time mee bezig. Het was een grote stap en als zelfstandige heb je geen "safety net".  Ik heb een gezin en nog mijn stylings die ik al jaren doe.  Door de opstart van Mum Of The World ben ik nog langere dagen aan het werken en het eist enorm veel zelfmotivatie.  Maar ik doe het met hart en ziel!  We zijn nu een jaartje verder en ik heb zoveel geleerd en zoveel leuke en interessante mensen ontmoet.  Ik heb het bloggen nog geen seconde als een opoffering gezien.  Ik heb nog zoveel te leren, ik heb nog zoveel doelen, maar ik ben vooral jullie volgers dankbaar dat ik regelmatig leuke feedback krijg of jullie mag bijstaan met mijn ervaring/tips als mama. Dank jullie mums!

Hi Mums! Today is a special day for me. I started with this blog a bit over a year ago, especially for mums that love life. For mums that want to do a thousand things at the same time and want to make sure every little thing is being done perfectly. For mums that share the same passions as me or maybe are open to these same passions. August 11th 2014 was THE day. I posted my first Mum Of The World blog! Mum Of The World exists exactly one year today! In the meantime blogging has become a full time activity. I write down my experiences as a mum, but I also like to share new things I discover with all of you. You know that the journey has been quite an adventure if you have been following my blog for a while. Initially I started Mum Of The World with Sarah. We are both mums that share the same passions and dreams. But I was on my own after three months. I had to learn a lot, quickly – Sarah was very experienced in blogging and I wasn’t a experienced blogger at all. Now I do everything myself and it keeps me busy on a full time basis. It was a huge step and there is no such thing as a “safety net” when you’re working as an independant. I have a family and have been doing stylings for a number of years as well. Because of starting working at Mum Of The World my days have become even longer and a lot of self motivation is needed. But I love what I do! I am doing this for a year now and I have learned a lot, and have met with numerous interesting people. I haven’t looked at the blogging as being a sacrifice – not once. I still have a lot to learn, I still have so many goals and things I want to share but I am truly grateful to all of you – especially when I receive great feedback or when I get to support you all with my experience and tips & tricks being a mum. To all mums: a big thank you!

1year

Foto: Pinterest

foto 1-26

één van de eerste foto's die ik poste van mijn gezin!

Love Mum Griet

Summer Mum: Nanouk De Cauwer

Lifestyle: Zwemmen

0