mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Mums: Kim Kardashian en Christina Aguilera

Gisteren poste zwangere Kim Kardashian deze naakt selfie met haar bolle buik en mama Christina Aguilera deed het enkele uren later zonder bolle buik maar even gewaagd.  Is dit de nieuwe hippe onder de mums?

Kim Kardashian posted yesterday a mirror selfie from her naked baby bump.  A few hours later posted mum Christina Aguilera also one. Is this a new hype?

Foto's: Instagram

image1 image1

Weekendje weg: Maasmechelen

Summer Mum: Nanouk De Cauwer

0