mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Summer Mum: Nanouk De Cauwer

summermum4

Nanouk De Cauwer (30) is een echte "fashionmum" en daarom ook mijn Summer Mum van deze week.  Nanouk is mama van 2 prachtige kinderen, Viktor 9jaar en Louise 8 jaar.  Ze is getrouwd en woont in Knokke waar ze pas ook ook haar passie nog meer vorm heeft gegeven "Concept store Jackie Jane by Nanouk le blog".  www.preloved.be  waar je leuke vintage designer handtassen en accessoires kan kopen. Ook op Preloved vindt je haar streetwearbrand #Nanouk sweaters en t-shirts vooral bekend door haar city sweaters: Gantoise, Anversoise, Knokkoise.... Echt op vakantie gaan zit er voor haar dit jaar niet in.  Lees snel mee hoe ze dit oplost.

 

11009887_862968490425009_4210073530610446744_n

1. Wat betekent zomervakantie voor je?

Normaal gezien, betekent dit dat half uurtje langer slapen en genieten samen met de kinderen en familie. Maar doordat ik deze zomer het concept Jackie Jane by Nanouk le blog heb gelanceerd heb ik heel weinig tijd voor mijn gezin. Jackie Jane is een conceptstore die eigenlijk als een groot blogverhaal mag bekeken worden. Al mijn favoriete merken en ondernemers zijn aanwezig in deze unieke villa op topligging in Knokke Zoute. Ik heb er zelf ook mijn eigen winkel met de Preloved designer handtassen en sweaters en T-shirt's van #Nanouk. We zijn 7/7 open, dus veel tijd om echt van de vakantie te genieten schiet er niet over maar we proberen :-)

2. Wat is je lievelings vakantie bestemming met en zonder kinderen.

Met de kinderen was dat tot nu toe Kos, Griekenland. Goed weer en een zwembad en ze zijn gelukkig. Zonder kinderen genieten ik en mijn man het meeste van een city trip Parijs of New York.

3. Waar gaat deze zomer jullie vakantie door?

Door Jackie Jane was er in principe geen vakantie. We hebben wel enkele korte tripjes in eigen land voorzien. Zo zijn we in Juli twee dagjes naar Brugge gegaan met de kids en hebben we echt de toerist uitgehangen met bootjes en koets. Ze dachten dat we s'avonds gewoon terug naar huis gingen, maar als verrassing hadden we een nachtje geboekt in een mooi boutique hotel: Die Swaene. Een aanrader met kinderen: een huiselijke sfeer, zwembad en uitgebreid ontbijt. In Augustus gaan we nog voor een paar dagen naar de Ardennen, voor wat meer natuur en avontuur. Ook daar weten ze nog niets van ;-)

11218547_861924040529454_3208202266552953952_oSchermafbeelding 2015-08-10 om 23.07.41

4. Waar genieten je kinderen het meest van tijdens de grote vakantie?

Ik denk ook van dat ietsje langer slapen en langer opblijven. Alles kan niets moet.

5. Welke mama tips heb jij om je actieve boy en girl 2 maanden bezig te houden?

Mijn kinderen zijn heel creatief en kunnen zich heel goed bezig houden. We hebben 2 buurmeisjes van ongeveer dezelfde leeftijd dus het is altijd full house bij ons.

6. Wat is je lievelings restaurant aan de kust om met de kinderen te gaan eten?

Wij wonen in Knokke dus we kennen hier veel leuke restaurants maar Marie Siska is niet alleen leuk voor de kinderen maar ook een mooi kader voor de ouders. Het eten is lekker en aangepast op de kids. De uitbaters zijn goede vrienden dat maakt het voor ons nog specialer.

Schermafbeelding 2015-08-10 om 23.07.00Schermafbeelding 2015-08-10 om 23.07.55

7. Heb je het zwaar als werkende mama om alles georganiseerd te krijgen en welke tips heb je voor ons?

Normaal werk ik van thuis uit dus dan valt alles wel goed te combineren. Maar nu Jackie Jane er is en ik er in principe 7/7 moet zijn, is het wel heel zwaar. Ik heb geluk dat ik een schat van een schoonmoeder heb want zonder haar zou ik het niet kunnen. Zij is dus mijn geheim wapen. Anders zou ik zeggen wees niet bang om huishoudelijke taken uit te besteden.

8. Welke bestemming staat nog op jou to do list met de kinderen?

Ze spreken beiden al jaren over New York dus dat komt er zeker nog van om dit met hun te doen.

Schermafbeelding 2015-08-10 om 23.06.25

9. Wat eten je kinderen het liefst tijdens warme dagen op vakantie? Typisch vakantie gerechtje wat ze thuis niet eten.

Ijsjes natuurlijk :-) Iets typisch kan ik er niet meteen uithalen. Wat we wel regelmatig doen is bijvoorbeeld 4 verschillende gerechten bestellen en doorgeven ze moeten van alles proeven en leren zo veel nieuwe smaken kennen soms met succes en soms ook niet :-)

Schermafbeelding 2015-06-30 om 21.21.54

Veel succes Nanouk!  Ik kom zeker eens langs als ik nog eens in Knokke ben ;-) Fijn je beter te leren kennen.

Love Mum Griet

Celeb Mums: Kim Kardashian en Christina Aguilera

Mum Of The World bestaat 1 jaar!!

0