mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Weekendje weg: Maasmechelen

Hello Mums,  Je moet niet altijd ver rijden om er even tussenuit te zijn en te genieten van zoveel moois.  Maasmechelen, het is eens wat anders dan een weekendje naar de kust of de Ardennen.  Ik heb een super gezellig weekend gehad met mijn kids in Maasmechelen.  We zijn gaan overnachten in het prachtige en nieuwe hotel "TER HILLS"  Wat een parel! Het is het voormalige hoofdgebouw van de mijn van Eisden.  Een brok geschiedenis in neo-classicistische barokstijl.  Het gebouw is gewoon AF!  Er is alleen al over het gebouw zoveel te vertellen. IMG_3931

IMG_3934IMG_4000

Bij aankomst krijg je meteen een glaasje fris of cava aangeboden.  Na het inchecken zijn we even iets gaan drinken in Maasmechelen Village dat vlak naast het hotel gelegen is.  Een super leuk shopping paradijs voor jong en oud.  Je hebt hier leuke restaurantjes, koffiehuisjes en een "summerbar".  Aan het einde van de Village heb je een grote speeltuin waar je kids kunnen spelen terwijl papa oppast en mama even verder gaat shoppen ;-)  We zijn nog even gaan rusten op de kamer voor we op restaurant gingen.  Mijn kleine man was helemaal uitgeteld en hij vond de kamers geweldig!  Het zijn prachtige grote kamers, modern en stijlvol afgewerkt!  Helemaal mijn stijl.  Het hotel Ter Hills is zeker "kidsproof".  Er zijn kinderstoeltjes en kinderbedjes aanwezig.  Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam.

IMG_3940

Het hotel zelf heeft een een super goed restaurant voor ' s avonds waar je heerlijk kan tafelen.  'S morgens kan je uitgebreid ontbijt in een prachtig decor met zicht op de tuin.

IMG_3971IMG_3978IMG_3982IMG_3983

Op 5min met de auto van het hotel ligt een super gezellige brasserie waar je ook zeker eens een keertje moet gaan eten. Bistro Neuta is de bistro van sterrenchef Alex Clevers.  Echt de moeite waard om eens langs te gaan.  Het ligt in het dorpje Leut naast de kerk.  Het eten was heel lekker en ze hebben een lekkere wijnkaart.  Je zit precies in het zuiden van Frankrijk. Zo'n gezellig terras met prachtige decoratie details.

IMG_3943IMG_3951

Na een heerlijke nacht in het hotel en een stevig ontbijt hebben we onze wandelschoenen aangetrokken en zijn we gaan wandelen in het natuurpark naast het hotel " Connecterra".  Eerst hebben we de wandel route gedaan met een tussenstop aan het cablepark TerHills.  Een stoerder park voor de iets grote kids of stoere papa's voor heel veel water plezier!  Nadien zijn we doorgewandeld en hebben we genoten van het prachtige uitzicht over het park en HC heeft heerlijk gespeeld in de grote speeltuin.

IMG_3890IMG_3894IMG_3899IMG_3911IMG_3926IMG_3922IMG_3923image2

Op zondag is Maasmechelen Village Outlet ook gewoon open en zijn we daar nog lekker gaan eten voor we weer naar huis zijn vertrokken.  Mijn kids en ik hebben ons super geamuseerd en er is nog zoveel meer te beleven.  Je kan er bv ook uren fietsen langs het water.  Voor mij was dit een topper en heerlijk vlakbij en toch waren we even weg onder ons.

IMG_4016

Love Mum Griet

www.terhillshotel.com  - www.connecterra.be

 

#Giveaway: FRESK

Celeb Mums: Kim Kardashian en Christina Aguilera

0