mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#Giveaway: FRESK

Hello Mums,  ik heb voor jullie een leuke afsluiter van de werkweek.  Ik mag hier bij Mum Of The World deze 2 super leuke setjes weggeven van FRESK.  Kennen jullie dit vrolijk en kleurrijk kindermerkje al?  Fresk is 100% Nederlands en gebruikt 100% organisch katoen.  Ze hebben allerlei leuke spullen. Dekbedovertrekken, badcapes, dekentjes, pyjama's ... Noem maar op.  Het is een beetje retro, lief, fris en eigenwijs.  Fresk combineert Hollands design met een Scandinavische touch.  Henri - Constant is gek op zijn dekentjes, ze voelen zo zacht aan.

Wat moet je doen om kan te maken op één van deze 2 setjes.  Het is wel een giveaway voor de allerkleinste.  Je moet alleen de FRESK FACEBOOK PAGE LIKEN en MUM OF THE WORLD en mij vertellen wat jullie mooiste babymomentje is hier op de blog of op FB.  Volgende week maandag maak ik de winnaar bekend.  Succes!

giveawayfresk2

 

Love Mum Griet

Back to School Maasmechelen Village

Weekendje weg: Maasmechelen

0