mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Back to School Maasmechelen Village

Nog een paar weken en dan is het zover! 1 september, het nieuwe schooljaar gaat van start. Weten jullie dat je slim en stylish kan shoppen @ Maasmechelen Village en zo je kids trendy naar school kan sturen? Ik koop voor mijn kinderen jong en oud hun basics van McGregor, Scapa, Chloé, Converse, petit Bateau in Maasmechelen Village. Waarom? Ik spaar er veel door uit en je merkt toch geen verschil als het om basics gaat.  De wintercollecties zijn ondertussen binnen en je kan goede deals doen!  Ik heb in opdracht voor Maasmechelen Village enkele style pages gemaakt. Back to school is er één van.  Lezen jullie mee?

Back to school met Maasmechelen Village

Toffe sneakers en een mix van stoere en schattige items: de fashion code voor een stijlvol nieuw schooljaar

Mumoftheworld-blogster Griet Vanhees stelde haar 4 favoriete outfits samen waarmee je kids furore maken en hoge punten zullen scoren op hun eerste schooldag. Ontdek ze snel in Maasmechelen Village, een paradijs voor slimme shoppers in de Benelux. Enkele gouden tips.

* Voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar: “Met een toffe sneaker kom je overal mee weg” “Een gouden tip die ik meeneem tijdens het shoppen voor kinderen is dat ik eerst en vooral voor hele goede basics zorg die ik eindeloos kan combineren met andere stuks. Waar het kan, speel ik zo alsnog in op de trends. Zo zijn sneakers een écht fashion item en zie je ze tegenwoordig overal: onder jeans of geklede broeken, maar ook zeker onder klassieke kleedjes.”

“Kleine meisjes kan je nog kleden zoals je zelf wil. Stoer, schattig… De keuze is aan jou. Maar het allermooiste voor hun leeftijd is volgens mij de combinatie van stoere sneakers met schattige rokjes en een trui met een kraagje. Voor de look van de jongens koos ik voor de populaire aardekleuren. Zachte beige, rode, blauwe, groene of grijze tinten maken je outfit helemaal af. Voor een wow-effect greep ik terug naar het stoere en sportieve karakter.”

MMV_25154_BTS_LR

* Voor de tieners vanaf 12 jaar: “Hippe cowgirl en klassieke English Schoolboy” “Tieners krijgen hun eigen willetje en dat merk je vooral in hun kledingkeuze. Na jaren van lieflijke outfits gaan ze nu op zoek naar een stoere look. Een toffe combinatie tussen de twee is voor hen ideaal.”

“Mijn favoriet voor meisjes dit najaar? De hippe cowgirl look met een geruit jurkje en leren jas. Draag er nette, stoere laarzen onder en je bent ready-to-go. Voor jongens koos ik voor een outfit die inspeelt op de klassieke English Schoolboy-look. Met de sportieve blazer kan je blijven combineren en dankzij de sneakers creëer je een heel trendy effect.”

MMV_25154_BTS_LR2

Tijdens het weekend van 22 en 23 augustus is Maasmechelen Village uitzonderlijk open tot 20 u.

Extra leuke activiteiten voor de kids, zodat het shoppen ook voor hen leuk blijft! Verkeerskennispark: speelse opfrissingscursus van de verkeersregels Freestyle trialbike show met wereldkampioen Wesley Beleay Trial en zijn team (10 – 18 u.)

Wist je dat Maasmechelen Village extra leuke voordelen heeft? Gratis parking voor meer dan 1600 wagens vlak voor de deur Gratis wifi Ook open op zondag De Shopping Express © luxe shuttle rijdt dagelijks van centrum Brussel naar

Maasmechelen Village en brengt je ook weer terug (vertrek in Brussel om 10u00, vertrek in Maasmechelen Village om 16u00). Voor details en boekingen, surf naar www.maasmechelenvillage.com en klik op ‘chic travel’.

Doe zoals ik en blijf logeren op amper 100 meter van Maasmechelen Village opende het 4 sterrenhotel Terhills met 60 kamers (en sterren-restaurant) de deuren.

Maasmechelen Village, een van de Chic Outlet Shopping® Villages, biedt een premium outletshopping ervaring in België. Het ligt ongeveer op 60 minuten van Brussel, Antwerpen, Keulen en Düsseldorf, en op 20 minuten van Maastricht. Met meer dan 100 outlet boetieks van modemerken en luxeartikelen voor de woning, Maasmechelen Village biedt collecties van een unieke selectie van lokale en internationale merken met kortingen van 30% tot 60% op het aanbevolen prijs, zeven dagen per week gedurende het hele jaar. Calvin Klein Jeans, Escada, Max Mara, Hugo Boss, Maje, Sandro en Maison Scotch & Soda zijn slechts enkele van de internationale merken aanwezig naast de boetieks van plaatselijke ontwerpers, zoals Essentiel en Scapa. Een brede waaier diensten in Maasmechelen Village bevat een dagelijkse pendeldienst vanuit Brussel, de Shopping Express®, Hands-Free Shopping, een Tourist Information Centre en gratis Wi-Fi. Met een selectie van restaurants en cafés, is het dorp uitgegroeid tot een unieke bestemming voor gasten op zoek naar een superieure winkelervaring en een plezierige dag uit. Voor meer informatie, bezoek MaasmechelenVillage.com

Love Mum Griet

 

 

Back to school: Mini Schoolbags

#Giveaway: FRESK

0