mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Back to school: Mini Schoolbags

Hello, nog een dikke 2 weken en het schooljaar gaat weer van start!  Voor de allerkleinste die naar het eerste kleuterklasje gaan is het een grote stap.  Het baby zijn is er nu wel af.  Ze zijn klaar voor de next step! Sommige al wat meer dan andere, maar vooral de mama's hebben het hier moeilijk mee.  Hebben jullie al een leuk boekentasje gevonden voor je kleine meid of stoere man?  Ik heb er een paar leuke voor jullie gevonden.  Retro en de Scandinavische stijl zijn een echt trend, ook op gebied van school spullen. Voor mij mag het soms ook wat speelser zijn met hier en daar wat glitter en glamour ;-)  Wat vinden jullie van deze mini tasjes?

Hello , Two more weeks and the new school year is starting again ! For the little ones that go for the first time to kindergarten, it will  be a big step!  Bye baby! Hello toddler.  They are ready for the next step ! Some more than others, but most of all the mothers have difficulties with this step .  Did you find already a fun schoolbag? I have found a couple of nice mini bags for boys & girls.  Retro and Scandinavian style are a real trend, also in terms of school supplies . I like more playful stuff with some glitz and glam ;-) What do you think of these mini bags ?

20150813-5

 

Love mum Griet

Interior: Binnenkijken bij Torben & Lars

Back to School Maasmechelen Village

0