mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Milestonecards baby & mini

Hello Mums,  alles vliegt zo snel voorbij.  Sneller dan we soms zelf willen.  Je kinderen worden zo snel groot dat je soms leuke dingen vergeet vast te leggen op foto of gewoon leuke quotes die uit dat schattige mondje komen vergeet te noteren. Toen Henri-Constant werd geboren kreeg ik van een vriendin Milestonecards.  Een super leuk kado waarmee je je kleintje op een leuke manier kan fotograferen als herinnering. Hoe groter ze worden hoe meer leuke dingen ze zeggen en doen.  Vooral als ze de leeftijd hebben van Henri (2) zeggen ze soms zo'n grappige dingen.  Hoe leuk is het dan niet dat je dit kan noteren op een papiertje met datum en de zin/quote.  Je kan zelfs je kleine man ermee fotograferen om het plaatje helemaal af te werken.  Ben je zwanger of is je vriendin, zus,nicht .... zwanger dan en je zoekt nog een origineel leuk kado, dan ben ik zeker dat je ze met Milestonecards veel plezier doet.  Ik heb er nog steeds veel plezier mee. IMG_4045IMG_4051IMG_4044IMG_4049IMG_4057

Love Mum Griet

Fashion: Budgetproof looks

Interior: Binnenkijken bij Torben & Lars

0