mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Budgetproof looks

De eerste schooldag is een heus event.  Nieuwe boekentas, nieuwe schoolspullen en nieuwe kleren.  Alles kost veel geld.  Je kan beter voor je kinderen enkele goede basics kopen die je heel de winter dan moeiteloos kan door combineren.  Ik heb voor jullie 3 looks samengesteld zodat jullie misschien leuke ideetjes kunnen opdoen.  1 voor de klassiek/sportieve boys  en 2 sportieve looks voor girls. Enkele kleding items die je zeker deze winter in je kindergarderobe moet hebben zijn  sneakers, jeanshemd en een stoere bikersboot voor zowel de meisjes als de jongens.

The first day of school is a real event. New schoolbag, new school supplies and new clothes. Everything costs a lot of money . Buy some good basics that you can mix & match all winter long. I have compiled three looks. One for the classic / sporty boys and two sporty looks for girls . Don't forget Some sneakers , jean-shirt and some cool bikers boots this winter.  These are some fashion must haves for kids.

20150821-5

  1. Broek: H&M 14,99,-  2. Hemd: H&M 9,99,-  3. Basket print: Zara 29,95,- 4. Rugzak: Zara 25,95,-  TOTAAL Look 80,88,-    5. Rokje: H&M 7,99,-  6. Hemd H&M 14,99,-  7. Sneaker: Zara 25,95,-  TOTAAL Look: 48,93,-  8. Kleedje: H&M 9,99,-  9. Jeansvest: Zara 25,95,-  10. Bikerboots: 24,99,- TOTAAL LOOK: 60,93,- 

Back 2 school: Shoppig checklist

Lifestyle: Milestonecards baby & mini

0