mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Back 2 school: Shoppig checklist

Hello Mums, Nog een dikke week en dan is het alweer de start van het nieuwe schooljaar.  Ik moet toegeven dat ik wel nood heb aan dat beetje meer structuur voor mijzelf en mijn kids.  Ik ben een grote vakantie fan maar 2 maanden is best lang.  Vooral om de kinderen na 2 maanden niets doen, weer op gang te trekken ;-)  Nieuw schooljaar = nieuwe winter garderobe voor de kinderen.  Shoppen tijdens het Back to School-seizoen kan soms chaotisch en overweldigend zijn!  Vooral met kids.  Als ze nog klein zijn en je kan een dagje opvang regelen, zou ik dit toch aanraden.  Zo kan jij rustig en snel je checklist afwerken.  Neem een broek en bovenstuk mee uit de zomergarderobe als check-up.  Zo koop je geen te kleine kleding en kan je vergelijken.  Zijn ze wat ouder, dan kan deze shoplist handig zijn.  Zo kan je nakijken in je kast en aanvullen wat er nog nodig is aan de hand van mijn checklist.  Je kids gaan in stijl terug naar school! En je bespaart veel tijd. ;-)

Hello Mums, One more week and the new school year starts again. I have to admit I look forward to a bit more structure for myself and for my children. I am a big fan of holidays but two months of holidays is a lot. Especially to get the kids going again 😊. New school year = new outfits for the children. To shop during the "Back-to-School" season can be quite chaotic and even overwhelming sometimes! Particularly with children. My advice is to leave them at home and let them play one more day with friends if they are little - if that's an option of course. That is the quickest way for you to finalise your check list. Take some trousers and a top piece from the summer wardrobe in order to be able to double check. That allows you to compare and helps you avoid buying clothes that are too small. This shop list can be very useful if they are a bit older. My list makes it easier for you to check your wardrobe and complete or add things if needed. Your kids are ready to start school in style. And you save lot's of time 😊.

checklist

Love Mum Griet

SUMMER MUM: Maaike Dorsteen

Fashion: Budgetproof looks

0