mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: IKKS junior

Hello mums,  De nieuwe wintercollecties zijn weer goed binnen aan het komen en er zitten overal wel leuke dingen tussen.  Mijn oudste zoon van 14 is een grote STAR WARS FAN.  STAR WARS blijft toch iets speciaal hebben met jongens van alle generaties. Episode VII van de mythische saga komt eraan! Exclusief voor jongens pakt IKKS uit met een STAR WARS collectie. De warme winterstuks herken je aan de prints met cultfiguren uit de iconische filmserie van George Lucas.  Zo zie je clones, C-3PO, R2-D2 of Darth Vader terugkomen op twee sweaters en een serie t-shirts met korte of lange mouwen. All-over prints in grijze, zwarte en marineblauwe tinten geven de lijn een echte najaarslook. Een onmisbare collectie voor de jongste generatie Star Wars fans!  De collectie is verkrijgbaar van 3 tot 14 jaar!  Heeft mijn zoon even geluk! Zelf ik ben een stiekeme fan van Artuditu ;-) Hello mums, the new winter collections are coming smoothly in. My oldest son of 14 is a big STAR WARS FAN. STAR WARS haves something special with boys of all generations. Episode VII of the mythical saga is coming! Exclusively for boys IKKS comes out with a STAR WARS collection. The warm winter pieces can be recognized by the prints with cult figures from the iconic film series by George Lucas. So you see clones, C-3PO, R2-D2 and Darth Vader return to two sweaters and a series of t-shirts with short or long sleeves. All-over prints in gray, black and navy blue tones give the line a real autumn look. An indispensable collection for the youngest generation of Star Wars fans! The collection is available from 3 to 14 years! My son is a lucky boy! 

IKKS Junior_StarWars-00011-1 IKKS Junior_StarWars-00054 IKKS Junior_StarWars-00138 IKKS Junior_StarWars-00168

Love Mum Griet

 

Kids Fashion: #OOTD HC

SUMMER MUM: Maaike Dorsteen

0