mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids Fashion: #OOTD HC

Hello Mums, met al deze drukte voor de eerste schooldag shop ik graag vanuit mijn luie zetel.  Liefst  's avonds als iedereen rustig aan het slapen is.  Ik ben de wintergarderobe van HC volledig winterproof aan het maken. Deze leuke kleren heb ik gevonden bij www.monkeyandbutterfly.be  Een leuke webshop voor stoere boys & girls.  Ze hebben veel keus, maar ik ben verkocht aan deze 3 stoere merken met een hoog rock & roll gehalte ;-) Mijn klein aapje is helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Hello Mums , with all the fuss for the first day of school, I like to shop from my sofa. Nice & quiet in the evening when everyone is asleep . I am making HC wardrobe completely winter -proof.  This cute clothes I found on www.monkeyandbutterfly.be  A nice webshop for tough boys and girls . They have a lot of nice brands. I love brands with a high rock'n'roll content ;-) My little monkey is ready for the new school year . 

 

IMG_3878

IMG_3877

IMG_4090

IMG_4101

IMG_4113

IMG_4126

IMG_4135

IMG_4133

IMG_4130

Blauwe shirt: Stone & Bones 24,95,-  Bruine broek: Tumble 'N Dry 39,95,-  Petje: NETFLIX Dinotrucks  Wit shirt: Little Eleven Paris 33,95,-  Bruine Broek: idem eerste look  Rugzak: FJÄLLRÄVEN KANKEN  Schoenen army print: Ralph Lauren kids  Hoodie: Timberland 

Love Mum Griet

Lifestyle: 1st schooldag voor kleuters

Fashion: IKKS junior

0