mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Boys

Hello Mums, Er zijn zoveel leuke kleren voor jongens.  Ze zeggen steeds dat voor meisjes shoppen makkelijker is, maar daar ben ik het niet eens.  Deze look is een leuke Trans-seasonal look voor boys.  Klassiek met een high fashion kantje.

Hello Mums , there are so many nice clothes for boys. They always say it 's easier go shopping for girls , but I disagree. This look is a great trans- seasonal look for boys . Classic with a high fashion edge.

20150827-5

Love Mum Griet

Fashion: Girls

Lifestyle: 1st schooldag voor kleuters

0