mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Girls

Hello mums, Ook voor de meisjes alleen maar mooie dingen bij de start van het nieuwe schooljaar.  Ik ben helemaal gek van de Boho-chic style met een eigen kantje.  Ik mix en match altijd.  En combineer graag rock met boho en fashion must haves.

Hello mums, also for girls only nice things to start a new school year full of fashion . I 'm crazy about the Boho -chic style with its own edge. I always mix and match . And i like to combine rock with boho and fashion must haves. My stylepage inspiration for you today!20150829-5

 

Love Mum Griet

Maandag soepdag: wortel / butternut / gember

Fashion: Boys

0