mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Vente-Exclusive.com

Hello mums, morgen is het eindelijk dan zover.  BACK TO SCHOOL!  Zijn jullie ook zoals ik een héél klein beetje blij met de gewone gang van zaken ;-).  Ik heb weer een leuke voor jullie ontdekt.  VENTE-EXCLUSIVE.COM  Deze webshop werkt net even anders dan op “klassieke” webshops. Deze andere aanpak maakt het mogelijk dat je hier geweldige kortingen tot wel 70% kan krijgen op super leuke merken.  Wat leuk is is dat hun aanbod van merken en artikelen dagelijks wisselt. Elke dag starten ze met nieuwe sales, die 3 tot 5 dagen lopen. Er is voor ieder wat wils en elke dag wat anders. Dit zowel voor de mama's - papa's en kinderen.  Je krijgt dagelijks een update via je mail, welke merken in promotie staan.  Ik heb voor mijn zonen deze leuke looks bij elkaar geshopt voor het nieuwe schooljaar. Timberland had een sale en daar heb ik mij even laten gaan.  Het zijn basics die je altijd kan gebruiken en combineren. Niets zo leuk dan koopjes doen bij leuke merken. Het leven is al duur genoeg en vooral als je kids er steeds spic en span moeten bijlopen ;-)

Hello mums, D- day tomorrow is almost there .... BACK TO SCHOOL! Are you also like me a tiny bit pleased with the ordinary course of business ;-). I've found a nice webshop again. VENTE-EXCLUSIVE.COM. This webshop works differently than in "traditional" shops. This new approach allows you for great discounts up to 70% . Their are a range of brands and products that changes daily. Every day they start new sales, running three to five days. There is something for everyone and every day something different. For mums - dads and children. You will receive daily updates on your mail, what brands are on promotion. I have shopped for my sons this looks for the new year of school. Timberland had a sale and I couldn't resist buying. These are basics that you can always use and combine. Nothing is better than doing good deals. Life is expensive enough and especially if you have kids.

 IMG_4166 IMG_4163 IMG_4174 IMG_4165 IMG_4177 IMG_4195 IMG_4197 IMG_4192 IMG_4200 IMG_4207 IMG_4213 IMG_4223

Love Mum Griet

 

 

 

 

 

Summer Mum: Griet Vanhees

Maandag soepdag: wortel / butternut / gember

0