mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maternity Fashion tips

Hello mums to be, je bent zwanger en je vraagt je af hoe je die 9 maanden stijlvol overleeft zonder al teveel zware kosten te moeten maken aan een nieuwe wintergarderobe. Recent deed ik een oproep, dat ik opzoek was naar een "zwanger model".  Sofie was één van de zovele inzendingen en heb haar toen gekozen.  Ze is prachtig zwanger en zonder dat ze echt ervaring had, poseerde ze zonder probleem. Een echt natuur talent! ;-)  Je hoeft niet perse een heel nieuwe garderobe aan te schaffen met kleding waarmee je nadien niets meer bent.  Je hoeft zelfs niet eens speciale zwangerschapskledij aan te schaffen.  Met enkele simpele tips is het een fluitje van een cent en kan je na je zwangerschap je kleding gerust verder dragen.  We gaan het vandaag hebben over 3 must haves:  De Cardigan -  de Multitop en een goede legging. Vandaag is het echt weer voor een gezellige cardigan.  Een cardigan is een must have voor elke wintergarderobe dus ook tijdens je zwangerschap.  Zorg ervoor dat de cardigan tot over je heupen komt en liefst nog langer. Deze prachtige cardigan heb ik gevonden bij www.bobotremelo.be Je kan deze gemakkelijk gebruiken als trans-season stuk.  De multitop en de legging die je hier ziet zijn ook 2 items die niet kunnen ontbreken in een zwangerschapsgarderobe. Deze multi top kan je op verschillende manieren dragen.  Als je niet zwanger bent als tuniek of kleedje en tijdens je zwangerschap is het een heerlijk meegroei top.  Een legging dat tot over je buik komt is zo comfortabel.  Deze legging is nu nog één van mijn favoriete stuks.  Als ik lange afstanden moet vliegen zijn deze items mijn vaste look!

Cardigan: BoBo Tremelo  Legging: www.billiondollarbabes.com  Multitop: billion dollar babesHello mums to be, you're pregnant and you wonder how 2 survive nine months stylish without having to make too many heavy costs for a new winter wardrobe.  You do not necessarily have to buy a whole new wardrobe of clothes. You do not even need to buy special maternity clothes. With A few simple tips, it is a piece of cake and you can wear your clothes even after pregnancy. We're going to talk today about three must haves: Cardigan - the Multitop and a good pair of leggings. Today it's really a cozy cardigan day. A cardigan is a must have for any winter wardrobe so also during your pregnancy. Make sure the cardigan comes to about your hips and preferably even longer. This beautiful cardigan I found at www.bobotremelo.be It may easily be used as a trans-season piece. The Multitop and pair of leggings that you see here are two items that can not be missed in a pregnancy wardrobe.  If you are not pregnant you can wear this multitop as a tunic or dress, and during your pregnancy, it's growing easily with your belly.  A pair of leggings that comes over your belly is so comfortable. This legging is still one of my favorite pieces. If I have to fly long distances, these items are in my "travel look"!

Cardigan: BoBo Tremelo    Pair of leggings: www.billiondollarbabes.com   Multitop: billion dollar babesBoots: Bobo Tremelo

_FDJ6357 _FDJ6369 _FDJ6381 _FDJ6383 _FDJ6392

Love Mum Griet

Fashion for kids: Trenchcoat

Summer Mum: Griet Vanhees

0