mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion for kids: Trenchcoat

Hello Mums, de herfst is stilaan het land aan het intrekken.  De frisse ochtends, regenbuien en vallen van de bladeren kan je al goed ondervinden. Het is nog net iets te warm voor een warme winterjas.  Een Trenchcoat is niet alleen voor "de mums" een must have maar ook voor kinderen is de Trenchcoat meer dan ooit in zijn opmars.  Een Trenchcoat kan je op verschillende manieren combineren.  Van klassiek chic tot stoer sportief! De Trenchcoat dankt zijn uiterlijk aan zijn militaire oorsprong.  Dus ook jongens staan hier lekker stoer mee!  Ook dit is weer een goede Trans-season stuk dat je zowel in de herfst als lente kan dragen.Hello mums, autumn is approaching. The fresh mornings, rain and falling of the leaves. It's still a bit too warm for a warm winter coat. A Trenchcoat is not only a must have  for "mums" but also for children's.  A Trenchcoat can be combined in different ways. From classic chic to cool & sporty! The Trenchcoat owes its appearance to its military origins. So also guys are nice and cool in it! Again, this is a good Trans-season piece that you can wear both seasons fall and spring.

Foto's: Pinterest

315ad55d79cb78457c5b6feaa8fcae76

0cfb4fb30a4149ec53fc5f4cc00ee6cd

3a64b392f88191ce417c4142b3399850

916fb2e8a01649fceffba4cc80a0dee0

Fall for your new favorite handbag!

Maternity Fashion tips

0