mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fall for your new favorite handbag!

Hello Mums, Over enkele weken (10 oktober) is het de Internationale dag van de handtas.  Kiezen jullie ook jullie handtas net zoals ik met zoveel passie?  Voor mij is een handtas een belangrijk accessoir.  Ik kan ook echt verliefd worden op een handtas en er echt voor sparen en naar verlangen, al kan je bij Maasmechelen Village sneller een koopje op de kop tikken ;-) Voor mij is de ideale handtas niet zomaar een handtas.  Er moet een click zijn.  Ik koop steeds een handtas dat multi functioneel is en quasi overal bij past.  Speciaal voor Maasmechelen Village koos ik mijn favoriete handtas uit samen met mijn persoonlijke favoriete fashionista's Sofie Valkiers & Emma Gelaude! Lezen jullie mee hoe wij onze handtas uitzoeken? En herkennen jullie jezelf hierin?

Hello Mums, in a few weeks (October 10th), it's  International Day of the handbag. Do You choose your handbag just like me with such passion? For me, a handbag is an important accessory. I can really fall in love with a handbag.  For me the ideal handbag is not just a handbag. There should be a click. I always buy a handbag which is multi-functional and suits with almost every look. Especially for Maasmechelen Village I chose my favorite handbag along with my personal favorite fashionistas Sofie Valkiers & Emma Gelaude! Do you recognize yourself? 

Love mum Griet5-ambassadors---quotes-NL

 

KVDS-20150819-122451-7173-NIKON D800

KVDS-20150819-125224-7219-NIKON D800

 

 

Fashion: OOTD Henri-Constant en Griet

Fashion for kids: Trenchcoat

0