mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: OOTD Henri-Constant en Griet

Hello Mums, Vandaag draag ik een heerlijke oversized ombre cardigan uit de nieuwste collectie van bij Bobo Tremelo. Ik ben gek op deze cardigans! Deze cardigan combineer je super gemakkelijk op een jeans - leren zwarte broek met een T-shirt en een sneaker of een stoer botje. Ik ben een grote ripped jeans fan en deze komt van bij Zara.  Henri-Constant heeft een legging aan van het super hippe kindermerk NUNUNU-World.  Zijn Shirt en jeansvest zijn beide basics van Zara. Lekker praktisch om buiten mee te ravotten. Geniet van jullie zondag! Ik ga zodadelijk nog een modeshow lopen voor Bobo!

Hello Mums, Today I'm wearing a lovely oversized ombre cardigan from the latest collection of Bobo Tremelo. I love this cardigans! This cardigan match super easy with a jeans - leather black pants - T-shirt, a pair of sneakers or a pair of cool boots and you are ready to go. I'm a big fan of ripped jeans and this one comes from Zara. Henri-Constant wears a legging  from the very trendy children's brand NUNUNU-World. His shirt and jeansvest are both basics from Zara. 

IMG_4231

IMG_4232

IMG_4236

IMG_4240

 

Maandag Soepdag: Prei - seldersoep

Fall for your new favorite handbag!

0