mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion for kids: Scapa sport kids

Hello Mums, GRENZELOOS SPELEN EN DROMEN dat is toch iets wat we allemaal willen voor onze kinderen.  MET SCAPA SPORTS KIDS kunnen kinderen alles zijn en worden wat ze willen. Van DJ, goochelaar, popster of regisseur: wat voor wilde plannen je kinderen voor later ook hebben, SCAPA SPORTS Kids voorziet hen hierbij met plezier de juiste kledij :-)  Bij de meisjes ligt komende winter de focus op materiaal en draagcomfort. SCAPA ontwikkelde een knappe najaarscollectie die leuk is om aan te raken, heerlijk om te dragen en handig om te wassen.Meisjes hullen zich in roze, grijs, donkerblauw en beige, kleuren die opgeleukt worden met prints englinsterende materialen. De wintercollectie zit vol speelse knipogen via grappige dierentekeningen van katten, herten en uiltjes.

SCAPA_KIDS_FW15__MG_4529 SCAPA_KIDS_FW15__MG_4571 SCAPA_KIDS_FW15__MG_4252 SCAPA_KIDS_FW15__MG_4717

Ook voor de jongens alleen maar warme, zachte structuren via verschillende variaties op molton. Opgeruwd, met denim look of details van bont. Van stoer (met een pilotenjasje of een superheroes T-shirt) tot stijlvol (met hemdjes in dubbelejacquards of herringbone blazers in wolkatoen): jongens kunnen deze winter volledig zichzelf zijn.

SCAPA_KIDS_FW15__MG_4625SCAPA_KIDS_FW15__MG_4245SCAPA_KIDS_FW15__MG_3979SCAPA_KIDS_FW15__MG_3930

Love Mum Griet

#OOTD Henri-Constant

Maandag Soepdag: Prei - seldersoep

0