mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD Henri-Constant

Hello Mums, Black & white daar heb ik persoonlijk toch een zwak voor.  Vooral als het ook nog eens super cute is gestyled.  Ik ben dagelijks wel opzoek naar leuke outfits voor mijn kleine man. De laatste tijd is HC echt een klein boefje!  Hij haalt alleen maar kattenkwaad uit en toch is hij nog steeds om op te eten.  Hij heeft echt een karaktertje om U tegen te zeggen en weet perfect wat hij wil. Deze look heb ik gevonden bij moms to the max Ze hebben er echt leuke hebbedingen voor coole kids! Wat vinden jullie van mijn "cool bébé " :-)

Hello Mums, Black & white is my all time favorite. Especially when it's cute. I daily look for cute outfits for my little man. Lately HC is really a little gangster! Terrible two is no joke! ;-) and yet he is still cute ;-)  He really has a character and he knows exactly what he wants. This look I found at Moms To The Max  They really have cool clothes for cool kids! What do you think of my "cool bébé" :-)

IMG_4260IMG_4309IMG_4286IMG_4285IMG_4279IMG_4323

Legging: Lucky NO.7  T-Shirt: Maiko Mini  Shoes: Converse

Love Mum Griet

Gezondheid: Parelwratjes

Fashion for kids: Scapa sport kids

0