mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Bio Oil - Zelf getest en goedgekeurd

Hello Mums, We kennen ondertussen Bio-Oil® al wel van de reclame op televisie over littekens.  Ahwel, ik ben het gaan gebruiken tijdens mijn zwangerschap voor de striemen tegen te gaan.  En ik moet eerlijk zijn, ik was zeer aangenaam verrast.  We zijn nu bijna 3 jaar verder en ik gebruik het nog steeds.  Het is eigenlijk een bijna dagelijkse beauty routine geworden.  Bio-oil is een niet-vette, absorberende olie die bestaat uit plantaardige oliën, vitamines en het unieke PurCellinTM Oil. Dit is echt een all-in-one huidproduct. Het heeft een bewezen werking voor het verminderen van zowel oude als nieuwe littekens en is zowel preventief als correctief te gebruiken bij huidstriemen. In Oosterse culturen staat het gebruik van oliën al eeuwenlang centraal in zowel de gezondheidswereld als haar rijke esthetische tradities. In vergelijking daarmee is het Westen vandaag nog op ontdekkingstocht: oliën worden nog steeds - wellicht uit angst voor hun vette eigenschappen - in mindere mate ingezet bij gezondheidsbehandelingen of esthetische gebruiken. Ik geef jullie toch graag enkele tips mee die ik tijdens een gezellige & rustgevende persvoorstelling van Bio-Oil meekreeg. Bio - oil is nu ook in groot formaat verkrijgbaar dus nog langer smeerplezier. ;-)01 Winterhuid  voor het verzorgen van koude en droge handen, voeten, knieën, ellebogen, de huid tussen de vingers, de nagelriemen... Ook in droge omgevingen, zoals een kantoor met airconditioning of tijdens lange vluchten, is Bio-Oil® een welgekomen hydraterend middeltje. TOEPASSING: • tweetal druppels Bio-Oil® lichtjes verwarmen tot huidtemperatuur (voor een snellere indringing in de huid en diepere verzorging - dit kan met een verwarmingstoestelletje of gewoon tussen de handen) • een katoenen gaasje of watten laten indringen met de verwamde Bio-Oil®

02  Voor het maquilleren: als basislaag Alvorens het maquilleren gebruik je Bio-Oil® als hydraterende basislaag. TOEPASSING: • tweetal druppels Bio-Oil® lichtjes verwarmen tot huidtemperatuur (kwantiteit is essentieel!) • het vertrekpunt is heel belangrijk: bij het aanbrengen start je met het lichtjes deppen van je wangen • vervolgens uitsmeren in de hals • daarna het voorhoofd deppen • en tenslotte dep je lichtjes onder de ogen

03 Als lichte scrub voor gelaat en lichaam Verwijder dode huidcellen met een lichte scrub op basis van Bio-Oil®. Deze scrub gebruik je zowel in het gelaat als op de rest van je lichaam, zoals bijvoorbeeld voor stralende schouders. TOEPASSING: • voor een optimale gelaatsscrub stoom je eerst je gezicht boven een kom heet water • meng volgens gelijke verhoudingen: • een beetje Bio-Oil® • een beetje vloeibare honing - als kalmerend ingrediënt dat onder meer stress wegneemt • een beetje suiker - voor het gelaat gebruik je fijne suiker; voor de rest van je lichaam gebruik je rietsuiker • verwarm dit mengsel lichtjes tot lichaamstemperatuur • voor het gelaat: breng de scrub voorzichtig aan volgens de chronologie zoals hierboven beschreven: eerst de wangen, vervolgens de hals, het voorhoofd en zelfs de lippen - let op met de zone rond je ogen • voor de rest van het lichaam: scrub erop los • spoel af met lauw water

04 Betaalbaar en natuurlijk anti-cellulitis middel samen, dat bovendien geen chemische bestanddelen bevat. Met onderstaand recept kalmeert Bio-Oil® de ontstoken cellen en de cafeïne bevrijdt het vet. TOEPASSING: • meng enkele druppels Bio-Oil® met vloeibare honing en koffiegruis (belangrijk: gebruik restant van koffie met cafeïne) • hiermee geef je de huid een goede scrubbeurt gedurende ongeveer 1 minuut • wikkel vervolgens plastic folie rond de huid • leg gedurende 10 minuten een warme handdoek op de huid

05 Voor een stralende blik laat je de wenkbrauwen gezond glanzen met een oude tandenborstel en wat Bio-Oil®. De wenkbrauwen worden hiermee ook extra gevoed. TOEPASSING: breng een tweetal druppels Bio-Oil® aan op een oude tandenborstel

06 Na een sauna of warm bad Geef je huid na een sauna of warm bad op een eenvoudige en snelle manier een hydraterende verzorging door te werken met een spuitbusje. TOEPASSING: meng kalkvrij water (bijvoorbeeld Vittel of Contrex) met een beetje Bio-Oil® in een vernevelaar

07 Lichaam en de haren snel en eenvoudig verzorgen Bij nude maquillage Bio-Oil® geeft de huid een gezonde gloed en is inzetbaar als final touch bij een natuurlijk gemaquilleerd gezicht. Door enkele druppels Bio-Oil® op de huid te deppen, bijvoorbeeld net onder de ogen, krijgt het gezicht een heel natuurlijke en minder ‘gepoederde’ look, die de make-up bovendien beschermt.

08 Haarverzorging Bij droog en beschadigd haar kan je Bio-Oil® op verschillende manieren gebruiken. TOEPASSING 1 - bij je dagelijkse verzorging: • droog je haar zoals gewoonlijk • met een vernevelaar vaporiseer je hierna een beetje Bio-Oil® op het haar - dit werkt bovendien anti-statisch TOEPASSING 2 - om de haarpunten te verzorgen: • verwarm een beetje Bio-Oil® tussen de vingers • breng dit aan op de haarpunten TOEPASSING 3 - bij zwaar beschadigd haar: • breng Bio-Oil® rechtstreeks aan op het haar (mag van wortel tot punt, als een haarmaskertje) • laat één à twee uur intrekken • breng vervolgens babyshampoo aan, zonder gebruik van water - je zal zien dat dit een mousse-effect geeft • pas daarna uitspoelen met water TOEPASSING 4 - tegen roos • meng Bio-Oil® met wat suiker • masseer in het haar - hierbij worden de dode huidcellen verwijderd, terwijl Bio-Oil® de hoofdhuid weer herstelt • laat even intrekken • spoel uit met water

Bio-Oil_duo

Love mum Griet

Celeb Moms: Victoria Beckham

Gezondheid: Parelwratjes

0