mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Celeb Moms: Victoria Beckham

Hello mums, Victoria Beckham haar zonen worden groot.  Brooklyn is zowaar een kop groter dan zijn mama. Victoria begint zich vragen te stellen bij haar lengte :-) Ja, kleine jongens worden groot.  Ik heb hetzelfde probleem hier thuis. :-) Hello mums, Victoria Beckham her son Brooklyn is actually a head taller than his mother. Victoria asks herself who know she was so short :-) Yes, little boys grow up. I have the same problem here at home. :-) Have a nice day! 

image1

                  Foto: Instagram

Love Mum Griet

 

 

News: Bugaboo

Beauty: Bio Oil - Zelf getest en goedgekeurd

0