mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: s. Oliver

Hello Mums, Het belooft een warme, gezellige, maar vooral modieuze winter te worden als het aan s.Oliver collectie ligt.  De s.Oliver lijn is tijdloze en high end voor zowel mama's als fashion kids.  Ik ben voor mijn kids en mijzelf een paar outfits gaan shoppen die mij alvast doen wegdromen naar coolere herfstdagen.  De lange trui die ik draag kan je ook als basis stuk tijdens je zwangerschap dragen op een legging. Hello Mums, s.Oliver promises to be a warm, cozy, but most fashionable winter ever!  The s.Oliver line is timeless and high end for both mothers and kids. I went shopping for my kids and myself a few new outfits that already make me dream away to cooler autumn days. The long sweater I wear can be worn also as a basic piece during your pregnancy with leggings. s.Oliver is A super cute collection for the little kids and tough for teenagers.

Collection Now in stores  MY LOOK: Dress/pull: 79,90,- Scarf: 49,90,-  HC: Pants: 49,90,-  Pull: 39,90,- LAURA: Legging: 49,90,-  T-Shirt: 29,90,- Scarf: 29,90,-  THIBEAU:  Sweater: 65,90,-  Pants: 65,90,-

IMG_4350IMG_4346IMG_4425IMG_4383IMG_4349IMG_4458IMG_4453IMG_4353IMG_4362IMG_4442

Maandag soepdag: Tomaat - pompoen

News: Bugaboo

0