mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


News: Bugaboo

Hello Mums, Bugaboo lanceert dit najaar de tweede collectie van hun samenwerking met Diesel! Daar kijk ik naar uit!  Een beetje fashion kan nooit geen kwaad en zeker niet wanneer jeans een belangrijke must have is in je garderobe ;-) Beide merken bundelden de creativiteit en rebelse spirit en het resultaat is een collectie waarbij het DNA van het iconische lifestylebrand als uitgangspunt is genomen; Denim. Twee nieuwe wagens maken hun entree, deze keer met een complete make-over van Bugaboo's all-terrain wagen - de Bugaboo Buffalo - en een los verkrijgbare aanvullende bekledingset voor de Bugaboo Donkey. Deze keer ligt de focus op Diesels denim heritage. De Bugaboo by Diesel Denim collectie is tijdloos cool door een washed en speciaal behandelde denim. Deze is met de hand gescheurd, vervaagd en beklad met verfspatten in verschillende denim tinten. Na verloop van tijd vervaagt de denim, net zoals je favoriete jeans! Met deze Bugaboo by Diesel collectie trek je als echte denim liefhebber sowieso de aandacht. 

Hello Mums, Bugaboo launches this fall's a second collection of their collaboration with Diesel! I'm looking forward to it! A little bit of fashion never hurts, and certainly not when jeans is an important must-have in your wardrobe ;-) Both brands combined their creativity and rebellious spirit and the result is a collection where the DNA of the iconic lifestyle brand as a starting point is taken; Denim. Two new cars making their entrance, this time with a complete make-over of Bugaboo's all-terrain vehicle - the Bugaboo Buffalo - and an optional additional bekledingset for the Bugaboo Donkey.

This time the focus is on Diesels denim heritage. The Bugaboo Denim by Diesel collection is timeless & cool through a special washed and treated denim. It is torn by hand, faded, and splattered with paint splashes in different shades of denim. Over time the denim blurs, just like your favorite jeans! This Bugaboo by Diesel collection is for the real denim lover.

Schermafbeelding2015-07-08om14.50.20.145034 Schermafbeelding2015-09-09om10.21.11.102605

 

Fashion: s. Oliver

Celeb Moms: Victoria Beckham

0