mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD Parka VS UGG Classic luxe

Hello mums, Een parka is een echte musthave voor de gezellige regenachtige dagen. Die groene jas met een (nep) bonte capuchon is sinds de jaren '50 nooit echt meer uit het staatbeeld geweest. Vandaag is het echt zo'n parka weertje.  Ripped jeans, hemdje en mijn favoriete UGG's Classic Luxe en mijn dag kan niet meer stuk. Have a nice day Mums! Hello mums, a parka is a must have for cozy rainy days. That green jacket with a (fake) fur hood has never been real out of the picture since the 50s. Today it's really such a parka weather. Ripped jeans, white shirt and my favorite UGG's Classic Luxury and my day can not go wrong. Have a nice day Mums!

Parka: Philipp Plein - Verso  UGG: UGG CLASSIC LUXE Limited edition made in Italië. Jeans: Mango

IMG_4533 IMG_4536 IMG_4534 IMG_4535IMG_4529

Love Mum Griet

Maternity Fashion tips

Maandag soepdag: Tomaat - pompoen

0