mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maternity Fashion tips

Hello mums to be, Hier ben ik weer met een Maternity fashion tip. Zoals je ondertussen al misschien weet uit mijn vorige blogs is dat je niet perse een heel nieuwe garderobe moet aan schaffen met kleding waarmee je nadien niets meer bent. Vandaag heb ik het over 3 must haves: Een lange rok – Een lang T-Shirt en de lederen vest.  Normaal heb je deze wel al in je kast hangen dus kan je aan de slag voor deze stoere look.  Zorg ervoor dat de rok goed onder je buik zit en het T-shirt ook goed tot over je buik komt.  Een leren vest over het geheel met een stoere boot en een oversized bag en je bent klaar om rock & roll voor de dag te komen.  Alles kan je ook nog na je zwangerschap verder dragen.  De rok komt van bij BOBO  net zoals het T-shirt en de vest.  De tas is van Givenchy. Als het echt wat kouder gaat worden kan je er nog een mooie zware sjaal op aandoen.Hello mums, here again some Maternity fashion tips. As you already know from my previous blogs is that you do not necessarily have to buy a whole new wardrobe of clothes when you are pregnant.  Today I'm talking about three must haves: A long skirt - A long T-shirt and leather vest. Normally this items are already in your closet so you can get started. Make sure the skirt is firmly under your belly and the T-shirt is also good over your belly. A leather vest with a sturdy boot and an oversized bag and you're ready for the day. Everything you wear now you  can carry after your pregnancy. The skirt comes from BOBO just like the T-shirt and vest. The bag is Givenchy. If it gets really colder you can wear a large scarf.

_FDJ6179_FDJ6190_FDJ6196_FDJ6205IMG_9094

Love Mum Griet

Fashion for DAD!

#OOTD Parka VS UGG Classic luxe

0