mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion for DAD!

Hello Mums, Ik stelde speciaal voor Maasmechelen Village mijn 3 favoriete werkoutfits samen voor dames, heren en starters met een eerste job. Mijn motto? “Investeren in voldoende, goede basics die je kan opwaarderen met je eigen stijl en modetrends”. Daarvoor ben je in Maasmechelen Village aan het juiste adres. Vandaag starten we met de dad's!

Sportieve kleren maken de man “Zoek je een werkoutfit voor heren? Zorg dan voor een mooi hemd en een goede, basic blazer die netjes op het lichaam zit. Als je wil, kan je die ook sportief dragen op een jeans of een geklede broek. Dit najaar domineren sneakers het fashionlandschap en dat is op de werkvloer niet anders. Maar let op, want je moet wel professioneel ogen. Heb je een job waarbij je veel naar klanten moet? Dan oogt een klassieke herenschoen nog altijd beter. Voeg ook een fancy rugzak als eyecatcher toe. Het is nu al een hot item in het straatbeeld van grote steden en dé opvolger van de aktetas.”Hello Mums, I was asked for Maasmechelen Village to give my three favorite outfits for men, women and young starters for a first job. My motto? "Investing in sufficiently good basics that you can upgrade with your own style and fashion trends." That is why you are at the right place @ Maasmechelen Village. Today we start with the dad's!

Sporty clothes make the man "Looking for a work outfit for men? Then get a nice shirt and a good, basic blazer that fits on the body. If you want, you can also wear it sporty with a jeans or formal trousers. This autumn, sneakers dominate the fashion landscape, and that is no different in the workplace. But beware! Do you have a office job? Then a classic men's shoe still looks better. Also add a fancy backpack as eyecatcher . It has already become a hot item in the streets of big cities and it replace the briefcase in style.  

back-to-work-men-1

Love Mum Griet

 

 

New: Wheeled boards

Maternity Fashion tips

0