mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Back to work

Hello Mums,  Ondertussen is iedereen weer in de normale vibe van school en werk.  Misschien ben je wel gestart met een nieuwe job? Speciaal voor Maasmechelen Village heb ik 2 "back to work" look bij elkaar geschopt.

 Dress to impress: dit is dé dresscode voor je eerste job “Ga je van de ene sollicitatie naar de andere of start je binnenkort in je eerste job? Dan is een goede eerste indruk erg belangrijk. Daar heb je zeker geen uitgebreide garderobe of immens budget voor nodig. Met basics als een mooie trenchcoat, een zwart rokje en een witte blouse kom je al een heel eind. Bovendien kan je je zakelijke outfit perfect opwaarderen met accessoires. Ik heb hier gekozen voor een rode sjaal die zorgt voor meer power. Rood straalt zelfzekerheid uit, iets wat een beginnende werkkracht zeker kan gebruiken. Op zoek naar de juiste schoenen? Een hakje maakt alles vrouwelijker, maar zelfs met platte schoenen doe je niets fout, zeker niet als je groot bent.”Hello Mums, everyone is back to the normal way of living.  Kids back to school and you maybe back to work. Maybe you're starting a new job? Especially for Maasmechelen Village, I styled two "back to work" looks 

  Dress to impress: this is the dress code for your first job "If you switch from one application to another or you will soon start in your first job? Then a good first impression is very important. There's certainly no extensive wardrobe or immense budget required. With basics like a nice trench coat, a black skirt and a white blouse can go a long way. Moreover, you can upgrade your perfect business outfit with accessories. I opted for a red scarf which gives more power. Red radiates self-assurance out. Looking for the right shoes? A heel makes everything more feminine, but even with a flat shoe is nothing wrong, especially when your tall. "

back-to-work-first-time-2

Rust op de werkvloer in vrouwelijke outfits “Als vrouw op de werkvloer is het belangrijk om niet over the top te gaan met je outfit. Less is more. Daarom koos ik hier ook voor een tijdloos, grijs kleedje met zwarte pumps dat pure klasse uitstraalt, maar niet te uitdagend is. Afwerken kan met een glamoureuze toets dankzij een bijzonder jasje en leuke accessoires. Ook koos ik niet voor het klassieke zwart-wit, maar wel voor blauwe tinten in de look. Het is een gemoedelijke kleur die rust uitstraalt, mooi meegenomen bij stressmomenten.” feminine outfits "As a woman at work, it is important not to go over the top with your outfit. Less is more. That's why I also chose a timeless gray dress with black pumps that exudes pure class but is not too challenging. You Can finish the look with a touch of glamor thanks to a special jacket and fun accessories.  I did not choose the classic black and white, but in shades of blue. It's a friendly color that exudes tranquility, a bonus in moments of stress. "

back-to-work-women-2

Love Mum Griet

 

Fashion for kids: New UGG kids

Maandag soepdag: Courgette - Broccoli

0