mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion for kids: New UGG kids

UGG Kids INSPIREERT ZICH VOOR FALL/WINTER ‘15 OP YOSEMITE

Het is vandaag het perfecte weer om Henri-Constant zijn Uggs boven te halen.  Sinds hij een kleine baby was draagt hij deze super comfortabele en über schattige schoenen.  Dit seizoen staat helemaal in het teken van de Yoseminte Indianen.  Met vrolijke kleuren, natuurlijke materialen en speelse details die af en toe knipogen naar de Yosemite Indianen zijn de belangrijkste ingrediënten van de kidscollectie van UGG voor Fall/Winter ’15.  Ugg vond inspiratie in Yosemite National Park, het oudste nationale park van de Verenigde Staten. De rijke geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van onder meer de weidse wouden, granieten rotswanden en grootse sequoia’s liggen aan de basis van een sterke collectie met rustieke esthetiek.  En natuurlijk is Jong geleerd, is oud gedaan, vandaar dat UGG de kleintjes introduceert in de wereld van luxueus comfort met speelse schoentjes in zachte materialen op maat van de gevoelige huidjes van de allerkleinsten. Van classics voor de meisjes tot trendy moccasin Sparrow, een gloednieuw model dat knipoogt naar het schoeisel van de Yosemite Indianen.

UGG verleidt de kids met de vederlichte nieuwkomer Breaker die de kids een stevige grip geeft op zowel droge als natte oppervlakten. Tegelijkertijd geven ze de voeten de nodige steun.  Voor jongentjes in beweging bedacht UGG Orin en Harwell, twee stoere modellen vervaardigd in unieke, duurzame materialen. Tegelijkertijd stijlvol en comfortabel vullen deze veelzijdige hoge schoen en laarsje de jongens hun kleerkast aan.  UGG staat voor een ontspannen, luxueuze levensstijl en daar is Corene, een schattig laarsje met strik achteraan het perfecte voorbeeld van. De meisjes gaan zelfverzekerd terug naar school met deze stevige laarsjes met zachte voering en flexibele rubberen zolen.Today is the perfect weather for Uggs. Since HC was a little baby he wears this super comfortable and super cute shoes. This season is all about the character of the Yoseminte Indians. With bright colors, natural materials and playful details that occasionally winking at the Yosemite Indians are the main ingredients of the children's collection of UGG for Fall / Winter '15. Ugg found inspiration in Yosemite National Park, the oldest national park in the United States. The rich history and natural beauty include the vast forests, granite cliffs and magnificent redwoods are the basis of a strong collection with rustic aesthetic. And of course UGG introduces 2 the children of the world luxurious comfort shoes with playful and soft materials tailored to the sensitive skin of infants. From classics Uggs for the girls to trendy moccasin Sparrow, a brand new model which winks to the footwear of the Yosemite Indians.

UGG seduces the kids with new model Breaker that gives the kids a firm grip on dry and wet surfaces. At the same time they allow the feet the necessary support. For little boys there is UGG Orin and Harwell, two tough models manufactured in unique, sustainable materials. At the same time stylish and comfortable. 

IMG_4625 IMG_4627 IMG_4628 IMG_4629 IMG_4631

Love Mum Griet

Maternity Fashion tips

Fashion: Back to work

0