mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maternity Fashion tips

Hello Mums en mums to be,  Ik heb weer enkele tips voor jullie als je zwanger bent en je wil niet meteen heel je garderobe aanpassen aan "zwangerschapskledij".  Zelfs met dagdagelijkse fashion kan je gemakkelijk je zwangerschap trotseren.  We hebben ondertussen de lange rok besproken, lederen vest, legging, cardigan en multitop.  Met deze musthaves kan je al lekker combineren.  Vandaag gaat de aandacht naar een leuk los kleedje met opaque panty's.  Zorg ervoor dat de panty goed tot over je buik komt.  Er bestaan speciale zwangerschapspanty's die een beetje extra steun geven aan je buik.  Het losse kleedje dat onder je borsten is gecentreerd valt op deze manier mooi over je buik.  Je kan steeds zelf met een riempje een accent leggen.  Je schouders optisch versmallen doe je door een V-hals te dragen.  Hierdoor komen ook je borsten mooier uit.  Je moet je troeven extra in de kijker zetten ;-)  Combineer je look eens met een stoere lederen vest en hoge botten.  Dit geeft je look meteen een rock & roll gehalte.  Het kleedje, botten en vest zijn allemaal van bij Bobo Tremelo.  Panty's H&M.  Het tasje is van FURLA @ Maasmechelen Village Outlet.  Olijfgroen is trouwens een zeer dankbare herfstkleur en gemakkelijk te combineren.Hello mums and mums to be, I have again some helpful tips for you if you're pregnant and you do not want to change your whole wardrobe on "maternity clothes". Even with everyday fashion, you can easily come true your pregnancy. We discussed the long skirt, leather vest, leggings, cardigan and Multitop. With these must-haves, you can combine very easy. Today, attention will go to a nice loose dress with opaque tights. Make sure the tights comes up to your belly. There are special maternity tights that give a little extra support to your belly.  A loose dress centered under your breasts gives a nice look and comes nicely over your belly. Wear a V-neck. Your shoulders will look slimmer.  This will also get your breasts in a better daylight. ;-) Combine your look with a leather jacket and high boots. This will give your look an instant rock 'n' roll attitude. The dress, boots and vest are all from @ Bobo Tremelo. Tights from @ H&M. The bag is of FURLA @ Maasmechelen Village Outlet. Olive is a very nice autumn color and easy to combine.

_FDJ6313 _FDJ6330 _FDJ6336 _FDJ6338 _FDJ6341

Styling: Griet Vanhees - Foto's: Frank de Jongh - Make up: Michel Feyaerts - Model: Sofie Vansteelant

Love Mum Griet

#OOTD HC

Fashion for kids: New UGG kids

0