mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#OOTD HC

Hello mums, Henri is klaar voor zijn eerste Mickey Mouse bezoek in Euro Disney.  Hij kijkt er enorm naar uit om naar het huis van Mickey te gaan.  Vandaag heeft HC weer een totale look aan van s.Oliver.  Zijn schoenen zijn gepersonaliseerde converse van UNICKZ!  Super cool wat ze daar doen.  Je kan voor jezelf en je kleintje je schoenen laten personaliseren met naam en eventueel coole studs zoals ik heb gedaan bij die van Henri-Constant.

T- shirt: 19,90,-  Pants: 49,90,-  Schoes: Unickz

Hello mums, My boy Henri is ready for his first visit @ Mickey Mouse in Euro Disney. He is really looking forward to C the house of Mickey. HC wears a total look of s.Oliver. His shoes are personalized converse of UNICKZ! Super cool what they do. You can pimp a converse for yourself and your little one  with name and cool studs as i did for HC's shoes.  I will show you soon more ;-)

IMG_4582IMG_4573IMG_4610IMG_4601

Love mum Griet

 

Maandag soepdag: Appelsoep

Maternity Fashion tips

0