mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag soepdag: Appelsoep

Hello mums, Ik hoop dat jullie een fijn wekend hebben gehad.  Dat van mij was geweldig!  Euro Disney was een topper voor HC!  Vandaag maak ik een iets ongewonen soep klaar.  Appelsoep!  De kids vinden het heerlijk!

WAT HEB JE NODIG 

8 gewone appels - 4 ajuinen - kippenbouillon - curry of kurkuma poeder - peper en zout

Hoe maak je het

Doe olijfolie of Ghee in een een grote pot. Stoof de ui en de geschilde appelen even aan.  Voeg 2L water en bouillon blokjes toe of de verse kippenbouillon. Laat alles goed koken en mix nadien alles goed met een staafmixer.  Voeg de curry poeder toe, Dit naargelang jezelf wil maar het mag ook weer niet alles overheersen.  Breng op smaak met peper en zout. SmakelijkHello mums, I hope you had a nice weekend. Mine was great! Euro Disney was a pure magic for HC! Today I will make a unusual soup.  Apple Soup! The kids love it! It's very simple.

WHAT DO YOU NEED

8 apples - 4 onions - chickenbroth - curry or kurkuma powder - Salt and pepper

HOW TO MAKE IT

Put olive oil or ghee in a large pot. Sauté the onion and peeled apples.  Add 2L water and bouilloncubes or fresh chickenbroth. Let everything cook well and then mix with a hand blender. Add the curry powder, This is how you like it yourself but it should not dominate everything. Season with salt and pepper. Enjoy!

IMG_4649

 

 

Fashion Autumn is in the air NUNUNU

#OOTD HC

0