mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion Autumn is in the air NUNUNU

Hello Mums,  Heerlijk toch dit weertje!  De herfst is nu echt in het land.  De zon die nog zijn best doet en het vallen van de bladeren.  Nog maar te zwijgen van al die prachtige kleuren.  Ik ben persoonlijk een echte NUNUNU fan.  Ik had het voor het eerst gezien in USA.  Het label is oorspronkelijk uit Israël.  Het is stoer en compleet iets anders dan we gewoon zijn.  Het is voor kinderen met ballen ;-) vooral voor jongens vind ik persoonlijk. Ik ben vooral fan van sterrenprints en die komen hier regelmatig in terug.  Maar ook echte sterren zijn grote fan van dit merk.  Gwen Stefani en Fergie kleden hun kids regelmatig in dit stoere label!  Dus waarom ook niet HC dacht ik :-) Ze werken met enkele basis kleuren.  Zwart en grijs tinten en nu deze winter is er het dankbare olijfgroen!Hello Mums ,  Autumn is really in town. The sun still does his best and the leaves are falling. Not to mention all the wonderful colors . I'm personally a real NUNUNU fan. I had first seen it in USA.  It's tough and something completely different from what we are used to. It is for children with balls ;-) especially for boys , I think personally . I am particularly a fan of star prints and they come back regularly in the collection . But also real stars are big fans of this brand. Gwen Stefani and Fergie dress their kids regularly in this tough label ! So why not HC I thought :-) They work with some basic colors. Black and grays and now this winter , there is the grateful olive !

71a8c65a-a991-41ed-892b-7448538033ef0bd9de6f-dec4-4635-b98e-68b5021c4bbc172a2ffc-7e44-4deb-b4df-219c32650e85

Love Mum Griet

ZALANDO BLOGGER AWARDS

Maandag soepdag: Appelsoep

0