mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


ZALANDO BLOGGER AWARDS

Hello mums!  Het is de tijd van het jaar van de blog awards.  Zalando Blogger Awards is één van die leuke awards.  Ook al ben ik net mijn 2de jaar ingegaan als blogster, toch zou ik het erg leuk vinden moesten jullie mij willen nomineren als beste mamablog ;-)   Zouden jullie mij willen helpen door Mum Of The World te nomineren door simpel hieronder door te klikken en www.mumoftheworld.com in te vullen. Het zou veel voor mij betekenen.  Jullie maken trouwens ook kans op een leuke prijs.  Thx voor jullie hulp!

Love Mum Griet

Zalando Fashion Blogger Awards 2015

News Flash: Nieuwe mum afdeling @ ZARA

Fashion Autumn is in the air NUNUNU

0