mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


News Flash: Nieuwe mum afdeling @ ZARA

Hello mums to be!  Wat een leuk nieuwtje!  Wisten jullie al dat ze nu ook voortaan bij Zara een Mum collectie hebben?  Geen uitgebreide collectie maar wel met een paar handige Must haves! Vooral broeken.  Jammer dat dit niet was toen ik zwanger was :-) Check it out Zara mum

Hello mums to be! I have some news for the Zara fans like me :-) ! Did you know already that they also have a Mum collection at Zara ? No extensive collection but with a few handy Must haves ! Especially trousers. Too bad i'm not pregnant :-) Check it out Zara mum

9632247802_1_1_1 6254103800_2_3_1 9632243400_1_1_1 8092719716_1_1_1 9632050800_2_1_1

Love Mum Griet

Lifestyle: Breastfeeding On-The-Go

ZALANDO BLOGGER AWARDS

0