mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: World Animal Day!!

Hello mums, ik heb het een beetje druk de laatste dagen dus vandaar even wat rustiger hier op Mum of The World.  Maar voor de dieren maak ik graag even tijd!  Het is vandaag #Werelddierendag en dan verwen ik mijn lieve dieren graag wat extra.  ik heb mijn paarden een koffiekoek gegeven met chocolade ;-) jaja en mijn konijn wat aardbeien.  George de Chiwawa krijgt een extra vers stukje vlees. Ik heb een paar toepasselijke sweaters gevonden voor jongens en meisjes van 2 tot 14 jaar.  Zo kunnen ze deze dag beestig leuk doorbrengen.

Hello mums, I 'm a little busy the last few days so thats why is a bit quitter . But for animals I like to make some time ! Today is #Worldanimalday and then I spoil my sweet animals extra . I have given my horses a cake with chocolate ;-)  and for my rabbit some strawberries . George the Chiwawa get an extra piece of fresh meat . I found a few sweaters  for boys and girls between 2 to 14 years old. So they can spend this day like a true animal. ;-)20151004-51.Popupshop: 49,41,-  2. Aymara: 69,58,-  3. Gold Belgium: 53,44,-  4. Zara: 16,95,-  5. American Outfitters: 128,-  6. I talk too much: 47,39,-

Stylepage: baby boys

Lifestyle: Breastfeeding On-The-Go

0