mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Stylepage: baby boys

Hello Mums,  Als je net bent bevallen is het heerlijk om je baby in te duffelen in lekkere comfi warme kleren.  Wat denken jullie hiervan?  Leggings zijn zo gemakkelijk en stylish en het zit super comfortabel bij je kleintje.  Nog lekkere warme ugg's aan en we zijn klaar voor een herfstwandeling. Hello Mums , when you just gave birth you feel like dressing  up your baby in nice comfy & warm clothes. What do you think of this? Leggings are so easy and stylish and it is super comfy for your little one. A nice pair of warm uggs and we are ready for an autumn walk.

20150911-5

Love Mum Griet

Maternity Look of the day

Fashion: World Animal Day!!

0