mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maternity Look of the day

Hello Mums to be,  Een gemakkelijke comfortabele broek die je zowel sportief als gekleed kan dragen is een must have in je zwangerschapsgarderobe.  Deze broek kan je zowel met een sneaker als een pump dragen met een vestje.  De sneaker trend is een godsgeschenk voor jullie zwangere mums ;-)  Zo heb je een excuus om die high heels eens aan de haak te hangen en een coole sneaker te kunnen dragen, zelfs onder een kleedje.  Lange T-shirts kan je niet genoeg hebben.  Deze leuke top komt van bij Liu Jo Chic Outlet Maasmechelen Village De cardigan, sneakers en broek van BOBO Tremelo.

Hello Mums to be, an easy comfortable pants that you can wear sporty and chic is a must have in your maternity wardrobe. These pants can be worn either with a sneaker as a pump. The sneaker trend is a godsend for you pregnant mums;-) So you have an excuse to carry more often a cool sneaker, even under a dress. Long T-shirts,  you can not have enough. This top is from Liu Jo at Maasmechelen Village Outlet. The cardigan, sneakers and pants are from BOBO Tremelo.  

_FDJ6570_FDJ6576_FDJ6579_FDJ6589

Spoiling time for mommies!! Win a Handbag from FURLA

Stylepage: baby boys

0