mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Spoiling time for mommies!! Win a Handbag from FURLA

Hello Mums,  Op 10 oktober is het de internationale dag van de handtas!  Ik heb persoonlijke een kleine handtas verslaving.  En vooral een zwak voor grote handtassen.  Dit komt omdat grote handtassen  zo gemakkelijk zijn.  Je kan er bijna alles in kwijt.  Van Luiers tot babyflesjes.  Waarom een luiertas kopen die je toch maar enkele maanden nodig hebt?  Verwen jezelf en investeer in een grote mooie handtas die dubbel van dienst kan zijn!  Zoals deze prachtige grote tas van FURLA!  Lekker ruim en tijdloos.  Geen gesleur meer met 2 tassen, maar lekker stijlvol met deze Big FURLA handtas.  Je kan prachtige handtassen vinden aan een slimme prijs in Maasmechelen Village.  Maar vandaag mag ik hier 1 iemand héél gelukkig en zo'n FURLA handtas weggeven dankzij MAASMECHELEN CHIC OUTLET!  Wat moet je doe?  Like Mum Of The World op FB of Instagram en Share deze post op je FB page of Instagram  en vergeet niet een andere mama & @mumoftheworld te TAGGEN onder je repost!  Wie weet mag jij dit schatje persoonlijk gaan oppikken @ Maasmechelen Village en zijn jullie voor altijd samen ;-) wedstrijd loopt tot 13/10/2015 en de winnaar zal dan worden bekend gemaakt. SUCCES!!

furlaMMV

Love Mum Griet

 

Lifestyle: Webshop Kruidvat online

Maternity Look of the day

0