mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Webshop Kruidvat online

Hello Mums, dit scenario is jullie waarschijnlijk niet vreemd!  Te weinig uren in een dag!  Werken - huishouden en kinderen, voor je het weet is de dag om en sta je voor gesloten deuren van bv. Kruidvat waar je nog snel een doos luiers wou uithalen omdat ze in promotie stonden.  Vanaf nu zijn die problemen opgelost en kan je vanuit je luie stoel snel even je bestelling inbrengen en de dag nadien worden deze thuis geleverd.  image1

image1

Dus weeral minder stress om er nog snelsnel te geraken.  Ik nam de proef op de soms en heb mijn eerste shopping erop zitten en alles verliep perfect.  Ik had nog een paar vochtige doekjes nodig, nieuwe flesspenen want HC eet die letterlijk op en natuurlijk vitaminen om niet uit te vallen als mama ;-) Vond het wel handig om jullie dit even te laten weten dat het tegenwoordig ook anders kan en je kostbare tijd weer beter kan verdelen onder je kinderen en man. ;-)image1

Fashion: Budgetproof maternity styling

Spoiling time for mommies!! Win a Handbag from FURLA

0