mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Budgetproof maternity styling

Hello Mums,  Vandaag had ik een personal shopping voor een jonge mama die 6 maanden zwanger was.  Ze had van haar vriendinnen voor haar verjaardag een personal styling namiddag gekregen met mij als styliste ;-).  Door haar zwangerschap wist ze niet meer goed wat dragen.  Tijdens zo'n shopping krijg ik veel input.  Ik kwam deze super leuke kleedjes bij Zara tegen, ideaal voor een zwanger buikje en het perfecte herfst uniform ;-)  Werk de look af met bv. deze stoere boots en een dikke opaque panty en je bent klaar om stralend zwanger je dag te starten.

Mums Hello , Today I had a personal shopping for a young mother who was six months pregnant. She got from her friends for her birthday a personal styling afternoon with me . Because of her pregnancy she didn't know anymore what 2 wear . During such a shopping day I get a lot of input . I bumped into this super cute dresses at Zara , ideal for a pregnant belly and immediately the perfect autumn uniform ;-) Finish the look with this cool boots and a thick opaque tight and you're ready to shine all day long .20151012-51. Kleed Zara: 25,95,-  2. Kleed Zara: 49,95,-  3. Wit lang hemd/kleed Zara: 49,95,-  4. Kleed Zara: 49,95,-  5. Boots: 79,95,- Zara

Love Mum Griet

Fashion: House of jamie winter collectie

Lifestyle: Webshop Kruidvat online

0