mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: House of jamie winter collectie

Hello Mums, De avonden worden korter en de dagen kouder.  Get ready for a warm and playful winter!Het Nederlandse label House of Jamie is één van mijn persoonlijke favoriete.  House of Jamie presenteerde pas haar nieuwe apparel collectie voor de winter. Met hun Minimalistische designs en een toevoeging van de edgy kleur zwart typeren de nieuwe collectie. Alle items zijn ook deze keer uitgevoerd in de kenmerkende 'brushed Italian fleece', een stevige en duurzame stof.  De nieuwe herfst/winter collectie is een aanvulling op de huidige ‘year-round’ kledinglijn. Er zijn nieuwe kleuren toegevoegd met in het bijzonder zwart voor een stoere en minimalistische look. Alle producten zijn gemaakt van eco-friendly stoffen en zijn 100% Fair Trade en kinderarbeid vrij.  De collectie is beschikbaar voor boys & girls van 0-4 jaar. Neem zelf maar een kijkje.


Hello Mums, The evenings are getting shorter and days colder. Get ready for a warm and playful winter! The Dutch label "House of Jamie" is one of my personal favorite. House of Jamie just presented its new apparel collection for the winter. With its minimalist design and an addition of the edgy black characterize the new collection. All items are also performed this time in the typical 'Italian brushed fleece, a durable fabric. The new autumn / winter collection is an addition to the current 'year-round' clothing collection. There are new colors and especially black with a tough and minimalist look. All products are made from eco-friendly materials and are 100% fair trade. The collection is available for boys and girls aged 0-4 years. Take a look for yourself.

a5e36498-c840-4640-8391-01fcd2492be3d80de902-4584-420f-b914-5731ed97110e596e8340-7ce4-4f29-9e40-d2f17e45d4f3b961312e-dd17-496d-aa41-74fdabad616e

 

POP-UP STORE Chat Mechant

Fashion: Budgetproof maternity styling

0