mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


POP-UP STORE Chat Mechant

Hello mums,  Dit weekend moet je zeker eens langs gaan bij de pop-up store van Chat Mechant.  Chat Mechant is puur Belgisch van een "power" mum met een verhaal!  Sofie Lemmens is 44,  moeder van 4 kinderen en daarnaast is ze arts en ontwerpster! De kinderen op haar praktijk zijn haar inspiratie.   Chat Mechant verovert stil maar zeker de wereld en nu kan je hier ook van proeven in Genk.  Haar ontwerpen zijn kindermode met een leuke knipoog.  Dit weekend kan je naar haar POP-UP store in GENK! Waar? THE BOX Vennestraat 127 Genk! van 10u - 18u.  Boys & girls Let's Go!

IMG_4688 IMG_4689 IMG_4679 IMG_4671 IMG_4664

Maternity styling tips

Fashion: House of jamie winter collectie

0