mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maternity styling tips

Hello Mums en mums to be!  Laten we deze week starten met wat budgetproof styling tips.   Je hebt waarschijnlijk nog wel een jeanshemdje in je kast hangen.  Jeanshemden zijn al enkele seizoenen een echte must have in je fashion garderobe. Je kan dit stoer hemdje waarschijnlijk niet meer helemaal sluiten door je buik maar je kan je jeanshemd wel combineren op een leuk los kleedje door hem gewoon open te laten hangen.  Ga voor een boho kleedje met aardetintenprints, lekker winters.  Werk af met overknee platte boots. Sparkle like a diamond mums!  Have a nice week!


Hello mums and mums to be! Let's start this week with budget proof styling tips. You probably still have a jeans blouse in your closet. Jeans blouses are already some seasons a must have in your fashion wardrobe. You probably cant close it all the way through your stomach anymore, but you can match it up to a nice loose dress by letting the blouse just hang open. Go for a boho dress with earthy prints, it will looks warm & winters on you. Finish with over knee flat boots. Sparkle like a diamond mums! Have a nice week!

_FDJ6549_FDJ6462_FDJ6446_FDJ6430

Party Fashion for kids: IKKS kids

POP-UP STORE Chat Mechant

0