mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Party Fashion for kids: IKKS kids

  Hello Mums, Het gaat er weer sneller zijn dan we zelf willen!  CHRISTMAS!  De feestcollectie komen stilaan weer in de winkels en ook voor de kids zijn er weer leuke looks.  Van lief klassiek tot Rock & Roll!  Geen al te traditionele feestgarderobe, dachten ze bij IKKS Kids en Juniors: de eindejaarscollectie ‘Christmas in the City’ herken je aan de stijlvolle rocklooks, speciaal ontworpen voor kids met karakter.

Voor de "junior girls" is IKKS Way: ludieke en vrouwelijk geïnspireerde items, met een knipoog naar het klassieke sterrenthema. Zowel in allover print op een metallic bomberjas, als op een guitig jurkje met korte mouwen werd gekozen voor feestelijke sterrenprints. Voor de kid girl werd een sober kleurenpalet gekozen, dan wel in combinatie met frisse accenten: zachtgrijs en zwartwit worden opgefleurd door fluoroze tinten en meisjesachtige details. Sterren komen terug op een sierlijk jurkje of speelse tutu.

Stoere junior boys kiezen voor comfy jeans, t-shirts met grafische prints, een hemd met jacquardprint of een stijlvolle blazer. De kid boy waagt zich aan een feestelijk driedelig ensemble: een ondeugende knipoog naar elegant Engels maatwerk.

De collecties IKKS Kids (2 tot 12 jaar) en IKKS Way (10 tot 18 jaar) zijn beschikbaar vanaf 16 november 2015.

XG30084-02;

GuN2eVIPKQAtCGk-n1N4pMa2B2bGF9z39CmYL2qdjEBr9cl9OvQwWSHcjKbc7_fW7ksq7Q=w1241-h526eGZiiGnGQPgkrkDl7SJbp2GjxTf7751zuJ12GecT-W82qFmvIXnv0WgHkrJIlmN9n-7-ug=w1241-h526

Mummy's Look of the day

Maternity styling tips

0